Toylogic kondigt Warlander aan, een free-to-play, third-person, online multiplayer roguelike game

Free-to-play games, we krijgen er niet genoeg van. Denk maar aan Warzone, Dauntless, Warframe, Fortnite, Apex Legends en een pak anderen. Maar er kan er altijd nog eentje bij zeggen ze bij Toylogic.

Warlander is een free-to-play, third-person, online multiplayer oorlogsspel dat zich afspeelt in een middeleeuwse fantasiewereld. Tot honderd spelers kunnen zich aansluiten en strijden als onderdeel van twee of vijf legers in schermutselingen en kasteelbelegeringen met als doel in te breken in het bolwerk van de tegenstander en de kern te vernietigen. Het spel komt eerst uit op PC met een open bèta op 12 september en zal daarna worden uitgebracht op consoles.

Spelers kiezen uit verschillende klassen waaronder warrior, cleric of mage met hun eigen unieke set vaardigheden en hebben de mogelijkheid om decks op te bouwen met nauwkeurig aangepaste personages voor de komende gevechten. Dit omvat het aanpassen van skills, maar ook visuele aanpassingen om personages te laten opvallen in het heetst van de strijd.

Bij de lancering zijn er twee speltypen beschikbaar. Ten eerste een speltype met twee teams van maximaal 40 spelers en een speltype met vijf teams van maximaal 100 spelers.

Hieronder even de pc specs:

What are the Windows PC system specs for Warlander?

 • Minimum Specification:
  • CPU: Intel Core i5-7400 @3.00 GHz / AMD FX-6300 Six-Core
  • GPU: GeForce GTX 960, 4GB / Radeon RX 560, 4GB
  • RAM: 4 GB
  • OS: Windows 10 64-bit
 • Recommended Specification:
  • CPU: Intel Core i7-8700 @ 3.20Ghz / AMD Ryzen 7 2700
  • GPU: GeForce RTX 2060, 6 GB / Radeon RX 5700 XT, 8 GB
  • RAM: 12 GB
  • OS: Windows 10 64-bit
  • Setting: High

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)