We zouden de komende 4 jaar maar liefst 3 Assassin’s Creed games krijgen

Ik ben een absolute fan van de Assassin’s Creed-reeks, en wat mij betreft mogen er de komende jaren nog heel wat verschijnen. Ze moeten natuurlijk wel goed zijn want anders hoeft het niet. Ik maak me dus wel een beetje zorgen want drie titels in vier jaar, is dat niet wat van het goede teveel?

Op 10 september pakt Ubisoft uit met een specials showcase waarin het pas bevestige Assassin’s Creed Mirage centraal staat. Volgens bepaalde bronnen, waaronder Bloomberg, echter zou Ubisoft op dat moment nog twee titels aankondigen in de saga.

Ubisoft Quebec, het team achter Assassin’s Creed Odyssey, ontwikkelt een titel met de codenaam Project Red, die zich afspeelt in Japan.

De andere titel, die wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal, het team achter Assassin’s Creed Valhalla, heeft de codenaam Project Hexe. Deze laatste speelt zich af in het Europa van de 16e eeuw, zal zich richten op “heksenprocessen”, en werd beschreven als de “donkerste” game in de serie.

Het zou dus best wel eens een spannende uitzending kunnen worden op 10 september. Die laatste die intrigeert me wel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)