Oorlog is de hel in All Quiet on the Western Front trailer

In games als Battlefield 1, Company of Heroes of Call of Duty zijn we allemaal helden. Maar hoe zouden we het er vanaf brengen als we in een echte oorlog terechtkwamen? Laat ons hopen dat we op die vraag nooit een antwoord krijgen…

In de nieuwe WOI-oorlogsprent All Quiet on the Western Front, vanaf 28 oktober te zien op Netflix, maken we kennis met een jonge Duitse soldaat die naar het front gestuurd wordt. Niets kon hem op voorbereiden op wat hij daar te zien en te ervaren zou krijgen.

All Quiet on the Western Front vertelt het aangrijpende verhaal van een jonge Duitse soldaat aan het Westelijk Front van de Eerste Wereldoorlog. Paul en zijn kameraden ervaren aan den lijve hoe de aanvankelijke euforie van de oorlog omslaat in wanhoop en angst als ze in de loopgraven vechten voor hun leven, en voor elkaar.

De film van regisseur Edward Berger is gebaseerd op de gelijknamige wereldberoemde bestseller van Erich Maria Remarque.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)