Arcane wint als eerste streaming serie een Emmy voor Outstanding Animated Program

Arcane League of Legends

Ik pleit schuldig. Ik heb de Netflix-serie Arcane nog niet gezien, maar daar moet ik duidelijk verandering in brengen. Het heeft namelijk als eerste streaming serie een Emmy gewonnen voor Outstanding Animated Program.

Netflix League of Legends serie Arcane kreeg de beloning tijdens de Creative Arts Emmys presentatie in het Microsoft Theater in Los Angeles. Het team achter deze serie, deelde vol trots hun waardering voor het winnen van deze prijs.

Arcane moest het opnemen tegen geduchte tegenstanders. Rick and Morty, Bob’s Burgers, Marvel’s What If…? en The Simpsons. Het wist zelfs nog drie andere Emmy awards in de wacht te slepen voor Outstanding Individual Achievment in Animation.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.