Meer details over Ubisoft Forward bekendgemaakt

Komende zaterdag is het zover. Dan presenteert Ubisoft zijn eigen eigen showcase genaamd Ubisoft Forward. In aanloop van deze showcase heeft de uitgever/ontwikkelaar meer details vrijgegeven.

De showcase zal meer updates geven over aankomende games zoals Mario + Rabbids Sparks of Hope en Skull and Bones. Ook zal er een speciale Assassin’s Creed showcase zijn die ons een kijk gunt in de toekomstplannen van de franchise.

Voor nog meer updates kunnen we vanaf 20:35 uur instemmen op de pre-show voor info over de nieuwste seizoenen, personages en content van Brawlhalla, For Honor, The Crew 2, Anno 1800 en meer.

Ubisoft Forward is zaterdag 10 september om 21:00 uur Belgische tijd live te volgen via Youtube en Twitch.

Bekijk hieronder alvast een teaser trailer over de toekomst van Assassin’s Creed.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.