Franse gamer verkoopt zijn 2200(!) consoles voor 1 miljoen euro

Ik game al sinds de jaren ’80. En ik game nog steeds elke dag. Yep, geloof me of niet! Ik heb in al die jaren al een flinke collectie opgebouwd (tot ergernis van mijn vrouw) maar 2200 consoles, daar geraak ik niet. Ik ken er echter eentje die daar wel aan geraakte…

Een Franse gamer/verzamelaar, genaamd Kaori30 verkoopt namelijk via eBay zijn volledige collectie consoles. Voor het totaalpakket, namelijk 2200 consoles, betaal je net geen miljoen euro.

Kaori30 begon aan zijn verzameling begin jaren ’90 maar verkocht alles weer een paar jaar later wegens tijdsgebrek. Een paar jaar later begon hij opnieuw, en stopte hij wederom in 2011, ook vanwege tijdsgebrek en het feit dat je niet makkelijk aan zeldzame exemplaren geraakte. En toen kwam 2018. Na een bezoek aan Japan in 2018 werd de passie weer aangewakkerd en konden ze bijna alles terugkrijgen wat ze hadden verkocht, evenals een heleboel andere consoles.

En vandaag kan jij alles kopen als je daar zin in hebt, of vooral de centen voor hebt…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Franse gamer verkoopt zijn 2200(!) consoles voor 1 miljoen euro'

  1. Ah, 1 miljoen peseta en ik was kandidaat 🙂

    Met handhelds erbij zit ik aan 25-30 of zo, dit is hardcore²!

Reacties zijn gesloten.