fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 35 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Ik heb net Sniper Elite 5 uitgespeeld tot op de laatste kogel, en in stijl afgerond met een testikelshot vanop 200 meter. Nu heb ik me verdiept in The Quarry, je weet wel die tienerhorrorgame van Supermassive. Ik ben dan zo iemand die elk level een keer of drie speelt om alle collectibles te vinden. En als ik daar mee klaar ben? Dan hoop ik dat A Plague Tale: Requiem beschikbaar is op Game Pass. Ik heb deze alvast gepreload zodat ik op launch kan spelen.

Qua series hou ik het eenvoudig: aflevering 1 van The Lord of the Rings: The Ring of Power, aflevering 2 van House of the Dragon en aflevering 3 van The Sandman. Zo geraak ik nooit de tel kwijt. Wat goeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed!


MrRolfson

Mijn verlof is nog niet verteerd of ik mag opnieuw het vliegtuig op voor m’n job. Deze keer gaat het richting Berlijn voor de IFA, zowat de grootste elektronicabeurs ter wereld. Aan gamen ga ik waarschijnlijk dus niet toe komen, of het moest op het vliegtuig zijn. Op m’n hotelkamer ga ik alleszins wél proberen om de eerste twee afleveringen van The Lord of The Rings: The Rings of Power te checken.

Tschüss!


Yakkoi

Dit weekend staat voor mij niet bepaald in het teken van gaming. Vrijdag een voetbalmatch van RWDM meepikken met een paar pintjes, de dag erna met een schorre stem gaan barbecuen bij mijn neef en nog een laatste keer van het goede weer genieten, en zondag nog een extra barbecue met de familie. Omdat het kan…

Ondertussen zal er niet veel tijd overblijven voor gaming, maar wellicht vind ik nog een plekje om verder Elden Ring te spelen en misschien een nieuwe game vinden in de PS Plus-catalogus om m’n tanden in te zetten. Qua series zijn ik en mijn vriendin nu helemaal in de ban van Daredevil, in mijn ogen de beste superheldenserie naast The Boys. Ik ben al benieuwd naar de nieuwe serie waarin Vincent D’Onofrio als Kingpin ook weer terugkeert!


Jim

De grote vakantie is ondertussen gedaan dus back to reality voor de jeugd en de werkende mens! Meestal is het doel om tijdens de zomer werk te maken van mijn backlog en dit is gedeeltelijk gelukt want mijn stapel van ‘nog te spelen games’ is ietsje gezakt.

Vrijdag ga ik me vooral focussen op Fortnite voor het behalen van level 100 op de Battle Pass. Ik ben momenteel level 50 dus zal me moeten reppen om tegen 17 september dit doel te behalen. Naast het proberen halen van zoveel mogelijk ‘Victory Royales’ ben ik ook begonnen aan A Plague Tale: Innocence op Game Pass. Weer een geweldige singleplayer waar ik ben ingedoken!

Zondag maak ik tijd voor familie en ga ik samen met mijn neef richting het Astridpark om Anderlecht naar de overwinning te schreeuwen tegen Oud Heverlee Leuven!


auron_sagara

Het weekend wordt gestart met een reeks gevechten in MultiVersus samen met de dochter. De nieuwe weekly opdrachten staan online en we zijn al goed op weg richting het maximum level van de battlepass. Dit weekend ga ik ook kost wat kost terug aan de slag met Death Stranding, word tijd dat ik enkele goeie gaming-sessies speel in deze mysterieuze wereld.

Op zaterdag zitten we met het gezin paraat voor het pay-per-view event van WWE, Clash at the Castle. Mijn hoop dat Roman Reigns en zijn neven The Usos, eindelijk die titels verliezen, begint eerder op wanhoop te gelijken.


Frumberto

Pre-patch van Wrath of the Lich King is live dus ik ben terug van scratch op een fresh server begonnen. Doel is om tegen 26 september lvl 68 te zijn zodat ik meteen Northrend opnieuw kan ontdekken.

Onder het motto ‘all the money, to rule them all’ kijk ik uit naar de nieuwe Lord of the Rings serie, Rings of Power. Blijft de serie ietwat trouw aan de wereld die Tolkien voor ons heeft gecreëerd of wordt het een groot woke festijn?


RoMa

Gamen? Dit weekend? Niks van!
Ik ga op verkenning richting de Noorse fjorden. Valhalla is mine!


Lazlo

Dochterlief heeft er net haar eerste twee schooldagen ooit op zitten. Dit weekend maken we dus niet te veel plannen zodat ze even kan ontladen. Dat neemt niet weg dat hier in het dorp de nodige festiviteiten plaatsvinden – kermis en bijhorende koers incluis – waar we mogelijks even gaan piepen.

Dat wil zeggen dat er verder veel tijd overschiet om van Williams F1 weer een topteam te maken in F1 Manager 22. Ik beloof plechtig dat mijn prestaties bij de hekkensluiter van het huidige seizoen geen impact zullen hebben op de review die je dra op deze heerlijke site kunt lezen. Daarnaast ontstressen we nog wat met Brooklyn Nine-Nine en She-Hulk, wat wellicht nodig zal zijn na de spanning van de F1-race in Zandvoort komende zondag.


High_LordWolnir

Niet twee maar drie dagen weekend voor mij want ik heb mezelf getrakteerd op een extra dag. Wat moet eens mens anders doen met zijn overuren? Op zaterdag wordt het een dagje met vrienden in Antwerpen dat afgesloten zal worden met een diner.

Op vlak van games ben ik momenteel bezig met de review van Steelrising. Deze action RPG met sterke Soulslike-elementen heeft me voorlopig helemaal in zijn greep. Mijn review kunnen jullie binnenkort op deze geweldige website lezen. Voor het overige zullen het tussendoor wat potjes Fortnite en Call of Duty: Vanguard worden.

Op vlak van series ben ik aanbeland bij seizoen 3 van Gotham. De tweede helft van seizoen 2 vond ik minder. Hopelijk komt daar snel terug verandering in. En aangezien het mij vorig weekend niet gelukt is om de tweede Harry Potter-film te kijken, maak ik dat dit weekend helemaal goed.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: