CD Projekt Red zendt volgende week speciale aflevering  van Night City Wire uit

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is ongetwijfeld één van de meest besproken games van de afgelopen jaren. Het spel heeft de torenhoge verwachtingen nooit kunnen inlossen ondanks het feit dat de game nu zonder al te veel problemen gespeeld kan worden. Brengt de toekomst toch nog hoop?

Zelf speelde ik Cyberpunk 2077 pas voor het eerst begin dit jaar op mijn gloednieuwe PC. Het was meteen een onvergetelijke ervaring waar ik enorm veel plezier aan beleefd heb. Ik blijf dan ook hopen op uitbreidingen. En die zitten er binnenkort misschien wel aan te komen.

Via Twitter heeft ontwikkelaar CD Projekt Red namelijk aangekondigd dat ze op 6 september een speciale aflevering van Night City Wire zullen uitzenden waarin ze zullen spreken over de Netflix-serie Edgerunners en wat we de komende tijd nog mogen verwachten voor Cyberpunk 2077.

De uitzending kan live via Twitch gevolgd worden op dinsdag 6 september om 17:00 uur Belgische tijd.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.