Launch trailer JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R dompelt spelers onder in een authentieke videogame-adaptatie van de populaire animereeks. De game is vanaf vandaag uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R brengt een roster van 50 personages samen uit elke verhaallijn van de animereeks.

Het introduceert ook een volledig gemoderniseerde versie van het vechtsysteem uit het originele spel, waarbij het tempo wordt opgevoerd met hit stops, dash jumps, ingewikkelde nieuwe combo’s en een volledig nieuw “Assist”-vechtsysteem.

In het spel kunnen spelers populaire gevechten uit elk verhaal beleven en voor het eerst helden uit verschillende universums met elkaar zien samenwerken. Zo kunnen ze spelen als Jonathan Joestar, DIO, Jotaro Kujo, Jolyne Cujoh – de dochter van Jotaro en de allereerste vrouwelijke hoofdrolspeelster in de serie – en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)