Hogwarts Legacy-video’s tonen leerlingenkamers van Zweinsteins Hogeschool en meer

Hogwarts Legacy

1 september is Terug naar Zweinstein-dag, de geliefde jaarlijkse traditie waarbij fans van de tovenaarswereld de dag vieren waarop Zweinstein-leerlingen op de Zweinsteinexpress stappen voor een nieuw semester.

Tijdens de Terug naar Zweinstein-festiviteiten van vandaag kunnen fans Terug naar Zweinstein 2022: een vooruitblik bekijken, een speciale presentatie tjokvol nieuws en updates, waarin spannende, nieuwe dingen uit de tovenaarswereld worden uitgelicht. Er werd een onverwachte Hogwarts Legacy-verrassing onthuld in een nevenmissie van de kasteelruïnes: dezelfde ruïnes uit de attractie Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure van The Wizarding World of Harry Potter in Universal Orlando Resort’s Islands of Adventure. Dit is slechts een van de vele knipogen die voor de meest oplettende fans verstopt zitten in Hogwarts Legacy.

Om Terug naar Zweinstein te vieren, kondigt Warner Bros. Games vandaag aan dat fans van de tovenaarswereld hun Harry Potter Fan Club-account kunnen verbinden met hun Warner Bros. Games-account om hun afdeling en toverstaf te importeren naar Hogwarts Legacy. Op basis van de officiële Sorteerervaring en de Stafceremonie van de Harry Potter Fan Club kunnen spelers hun authentieke zelf laten zien in Hogwarts Legacy. Het verbinden van accounts ontgrendelt ook een schedelmasker met snavel en exclusieve ‘fan-afdelingsgewaden’ in het spel, een speciale set gewaden waarmee spelers hun Zweinstein-afdeling geheel in stijl kunnen vertegenwoordigen. 

Daarnaast werd er getoond hoe de ingangen en interieurs van de leerlingenkamers van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus eruitzien.  Spelers hebben genoeg te ontdekken in het spel: van de verscholen ingang van Zwadderich achter een zwierende boog van een stenen slang, door de rijke leerlingenkamer van Griffoendor in een van de hoogste torens en de warme, fel verlichte kamer van Ravenklauw, tot de zelden geziene kamer van Huffelpuf, badend in het zonlicht door het dak. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)