LEGO Brawls nu beschikbaar op consoles

LEGO Brawls

LEGO Brawls, de nieuwe team-actie brawler, komt vandaag uit op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam en GeForce NOW.

Met cross-platform (cross-play) en meerdere gamemodi, is LEGO Brawls een familie-vriendelijke videogame voor spelers van alle leeftijden, vaardigheidsniveaus, en spelvoorkeuren.

Spelers bouwen en concurreren met aangepaste, one-of-a-kind LEGO minifiguur Brawlers aangepast aan hun persoonlijkheid, strategie, en speelstijl. Met meer dan 77 biljoen aanpassingsmogelijkheden, kunnen spelers elke combinatie van minifiguur-onderdelen, accessoires, wapens, power-ups, emotes en namen kiezen om hun winnende brawler te bouwen. Seizoensgebonden evenementen en content zorgen voor nog meer mogelijkheden.

De game bevat iconische LEGO thema-levels, van geliefde klassieke thema’s zoals Space en Castle, tot fan-favorieten zoals LEGO Jurassic World, LEGO NINJAGO en LEGO Monkie Kid. Elk level biedt verschillende spelmodi, unieke uitdagingen en winvoorwaarden.

Tijdens multiplayer online games, kunnen spelers 4-tegen-4 strijden om het punt te beheersen, kunnen ze objecten verzamelen in Collect Mode-levels, een battle royale-achtige game spelen waar het “iedere-speler-voor-zichzelf” is, of een free-for-brawl waarbij de laatste speler die overblijft wint.

In de Party Mode kunnen spelers privégames spelen met vrienden, lokaal of online. Dankzij de cross-platform ondersteuning kunnen spelers overal een team vormen en het tegen elkaar opnemen, ongeacht hun game-systeem.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)