fbpx

“Dit zijn de 3 vreemdste goodies die ik meekreeg op gamescom”

Ik had het op voorhand al gewenst. Ik wou naar huis rijden met een auto vol bucht van allerhande games. Wat hou ik van die soms nutteloze collectibles. De goodiebags waren gelukkig nog steeds aanwezig op gamescom. Vaak krijg je een t-shirt, een sleutelhanger, een lanyard of een knuffel mee. Soms gaan de devs en publishers voor een meer unieke toets. Dit zijn de 3 vreemdste goodies die ik meekreeg.

Een handgranaat

Onze noorderburen van Blackmill krijgen de prijs van meest doordachte goodie. Ik kreeg een uniek cadeau mee na m’n uitgebreide deep dive van hun aankomende online FPS WW1: Isonzo.

Ik kreeg een handgranaat maar één die enkel liefde doet exploderen. De ecologisch afbreekbare granaat zit vol met klaprooszaadjes. Beter gekend als de “poppies” die zo symbolisch zijn voor WW1.

Je moet dus een put graven in je tuin en de granaat begraven om de klaprozen te doen groeien. Poëtisch gesteld begraaf je de agressie en laat je liefde heropbouwen. Ik had niet verwacht emotioneel te worden van m’n goodies maar hier staan we dan.

Een pot bonen in tomatensaus

Het komische duo Bud Spencer & Terence Hill keren terug in de gamewereld via Slaps & Beans 2. Deze sidescroller combineert beat ‘em up met humor. Ik ben zelf niet geheel vertrouwd met de humor van de buitenlandse Gaston & Leo maar het moet veel met bonen te maken hebben.

Ik kreeg na een korte kennismaking met de game namelijk een grote pot witte bonen in tomatensaus. Het zit natuurlijk in de titel. Ik was zo verbaasd van deze goodie dat ik het tweede deel, een proteïnereep, bijna zou vergeten. Wat verbleekt er nu niét bij een pot goeie bonen?

Alles van de Goat Simulator 3 goodiebag

Geef ze een prijs want de mannen van Goat Crew stonden aan hun stand met de coolste goodiebag ooit. Om te beginnen krijg je een geweldig geitenmasker met uithangende tong. Da’s natuurlijk niet genoeg om een geit te worden. Daarvoor moet je ook de zachte kussen-uier rond je middel doen.

Om het helemaal af te maken hang je dan een geitenbel rond je nek. Van al dat verkleden als een geit krijg je natuurlijk honger. Daarvoor dient het eetbare gras. Als kers op de taart kreeg je ook nog een grappige stickerset. Dit alles zat samen in een jutten zak. Petje af, Goat Simulator 3. Ik ben zeer bliiijjjjj.

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.

Eén opmerking over '“Dit zijn de 3 vreemdste goodies die ik meekreeg op gamescom”'

  1. Het idee vd handgranaat is top! En Bud Spencer & Terence Hill? Mijn vader nam me als kleine pagadder mee naar die films in de cinema. Laat te weten gekomen dat het om 2 Italianen ging.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: