fbpx

Pokémon onthuld voor Pokémon Scarlet en Violet

Na enkele geheimzinnige afbeeldingen op de officiële socialemediakanalen van Pokémon  heeft The Pokémon Company International details vrijgegeven over een onlangs ontdekte Pokémon in de regio Paldea uit Pokémon Scarlet en Pokémon Violet: de Toxic Monkey Pokémon Grafaiai.

Grafaiai is een humeurige Pokémon met een kieskeurig karakter. Hij houdt zich niet op in groepen, maar zwerft liever alleen rond. Hij is continu verwikkeld in territoriale twisten met andere Pokémon. Grafaiai is gespecialiseerd in het gebruik van zijn giftige speeksel, waarvan de kleur afhankelijk is van wat hij eet. Deze Pokémon spuugt zijn speeksel naar tegenstanders of hakt op hen in nadat hij zijn klauwen met speeksel bedekt heeft.
 
Grafaiai is ‘s nachts actief. Zodra de zon ondergaat, likt hij speeksel op zijn handen en vingers en maakt hiermee patronen op de bomen in zijn territorium. Het giftige speeksel waarmee hij verft, verlamt Bug Pokémon. Deze worden aangetrokken door de zoete, aangename geur van het speeksel.
 
Category: Toxic Monkey Pokémon​
Type: Poison/Normal​
Height: 0,7 m
Weight: 27,2 kg​
Ability: Unburden/Poison Touch​

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: