Eerste trailer voor Winnie The Pooh-horrorfilm toont hoe Pooh en Knorretje brutaal mensen vermoorden

Wie had ooit durven denken dat de knuffelbare Winnie The Pooh en zijn vriend Knorretje door het leven zouden gaan als bloeddorstige moordenaars? Ik niet! En toch is dit het geval in deze horrorprent.

Getuige daarvan de eerste lange trailer voor de Winnie the Pooh horrorfilm, Blood and Honey.

De makers zeggen daar het volgende over: “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke wortels. Ze zijn niet langer tam: ze zijn als een gemene beer en varken die rond willen gaan en proberen een prooi te vinden,”

Je moet het zien om het te geloven, geloof me….

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)