Foto’s duiken op van Logitech’s Cloud Gaming handheld

Begin deze maand werd bekend dat Logitech de handheldmarkt ging bewandelen samen met het Chinese technologiebedrijf Tencent. Wat we nog niet zagen of wisten is hoe de draagbare console eruit zou zien.

Evan Blass, een bekende blogger op Twitter, lekte de beelden op zijn profiel. Deze zijn ondertussen gewist maar zijn uiteraard meteen opgepikt en verspreid over het internet door verschillende mensen.

Qua looks doet het mij enorm denken aan de Nintendo Switch. Sterker nog, als we de twee handhelds naast elkaar zouden leggen zijn het quasi tweelingen. De naam zegt het helemaal want Logitech zal zich naar alle waarschijnlijkheid enorm focussen op Cloud Gaming. Naast het Xbox-logo zijn ook de Steam-app en de Google Play Store terug te vinden op de UI.

We moeten het voorlopig doen met deze drie afbeeldingen want er is nog met geen woord gerept over een naam of een prijs. The LogiTen zou dat een mooie suggestie kunnen zijn? Hit me up Logitech!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”