We kennen de Xbox Games with Gold voor september

De zomervakantie is voorbij, het nieuwe schooljaar staat voor de deur (kijk maar eens door het gaatje) en in september kunnen Xbox Live with Gold-abonnees ook nu weer rekenen op een aantal gratis games.

Maar of ze daar vrolijk en blij van gaan worden dat is een andere zaak. Hieronder het lijstje van wat ze mogen verwachten.

  • Gods Will Fall – Vanaf 1 tot 30 september
  • Double Kick Heroes – Vanaf 16 september tot 15 oktober
  • Thrillville – Vanaf 1 tot 15 september
  • Portal 2 – Vanaf 16 tot 30 september

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'We kennen de Xbox Games with Gold voor september'

  1. Portal 2 is zeker een aanrader, net een Switch versie gekregen dacht ik. Lijken ook de laatste 360 games te worden voor Gold dus vraag me af wat daar de toekomstige plannen zullen zijn/worden.

Reacties zijn gesloten.