Buitenaards krapuul in launch trailer Destroy All Humans! 2 – Reprobed

Destroy All Humans 2 Reprobed

Games ontwikkelen moet zeker en vast plezant zijn, maar een game als deze ontwikkelen, dat moet volgens mij toch nog iets plezanter zijn. Je kan namelijk de alien in jou naar buiten brengen en eens lekker het buitenaars krapuul uithangen.

En het is verdorie nog een boodschap vanuit de ruimte precies..

Bewoners van de planeet Aarde, beleef een volledig opnieuw gemaakte cultklassieker met een uitgebreid arsenaal, een verbeterde schotel, een veel opener wereld en een volledig speelbaar verhaal in lokale coöp. Destroy All Humans! 2 – Reprobed is vandaag uit.

Bezoek locaties als Bay City, Albion, Tunguska, Takoshima en Solaris om je wraak te nemen en die vervelende mensen een goede demonstratie van je brede wapenarsenaal te geven. Waarom zou je nog een dag wachten met sonderen als je nu meteen je vergunning kunt pakken om te sonderen?

Euhm, zei hier iemand sonderen? Mij niet bellen hoor…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)