Release trailer voor Commandos 3 – HD Remaster

Ik heb me in het verleden, en dan spreek ik over eind jaren ’90 en begin 2000, fantastisch geamuseerd met de Commandos-reeks. Als je de serie toen hebt gemist, dan moet je deze remakes zeker een kans geven.

In deze remaster van Commandos 3 word je tactische kennis bij momenten pittig op de proef gesteld. Je gaat aan de slag met een kleine special forces-eenheid bestaat uit 6 commando’s, allemaal experts in hun vakgebied en cruciaal voor succes: de Groene Baret, Sapper, Scherpschutter, Duiker, Spion en Dief.

Met hen ga je de strijd aan in 12 uitdagende missies op de 3 gevaarlijke frontlinies van Stalingrad, Centraal-Europa en Normandië.

Dit alles met herwerkte 3D-modellen en texturen, verbeterde besturing en een verfijnde gebruikersinterface.

Commandos 3 – HD Remaster is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar met Game Pass op console en pc en is nu uit op Xbox One, Windows pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De titel zal fysiek verkrijgbaar zijn als een Commandos Double Pack op 27 oktober 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)