2K Czech bevestigd: nieuwe Mafia-game in ontwikkeling

Tommy Angelo, Vito Scaletta of Joe Barbaro doen uiteraard meteen een belletje rinkelen bij veel gamers. Binnenkort (lees: binnen een paar jaar) mogen we een nieuwe lading namen aan dit lijstje toevoegen.

Algemeen directeur van 2K Czech, Roman Hladík, vertelde het goede nieuws tijdens een interview naar aanleiding van de twintigste verjaardag van de Mafia-franchise. We go way back want de eerste game verscheen in 2002. 2K Czech droeg toen nog de naam Illusion Softworks.

I’m happy to confirm we’ve started work on an all-new Mafia project! While it’s a few years away and we can’t share anything more right now, we’re really excited to keep working on this beloved franchise and to entertain our players with new stories.”

Er is nog meer goed nieuws want 2K deelt cadeautjes uit. Van 1 t.e.m. 5 september kan je de originele Mafia gratis downloaden op Steam.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”