fbpx

WEDSTRIJD | Haal het brutale Viking-epos The Northman in huis!

Op 20 april van dit jaar verscheen het Viking-epos The Northman in de bioscoop. Voor de fans van series als Vikings, The Last Kingdom en Vikings: Valhalla ongetwijfeld een must see. Als je daarbovenop ook nog eens fan bent van Assassin’s Creed Valhalla dan is The Northman absoluut jouw ding.

The Northman, van de visionaire regisseur Robert Eggers (The Lighthouse, The Witch), is een heroïsch actie-epos over een jonge Vikingprins en zijn missie om de moord op zijn vader te wreken. De sterrencast bestaat onder meer uit Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk en Willem Dafoe.


Wat zeg je? Heb je de film niet kunnen zien in de bioscoop? Jammer! Maar dankzij ons hoef je je hierover geen zorgen meer te maken! Wij mogen namelijk een aantal Blu-ray en 4K UHD wegschenken aan onze trouwe bezoekers.

Wil je kans maken op deze vette prijs? Antwoord dan op de wedstrijdvraag en vul je gegevens in via het formulier onderaan dit bericht in. De wedstrijd loopt tot en met vrijdag 2 september 2022 23u59.

Zorg dat je ons volgt op onze sociale mediakanalen, want dat geeft je extra winstkansen bij de loting!


Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: