Launch trailer voor Back 4 Blood DLC Children of the Worm

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag de lanceringstrailer vrijgegeven voor Back 4 Blood – Expansion 2: Children of the Worm, de nieuwe DLC voor de first person co-op zombieshooter.

De video toont geheel nieuwe verhaalcampagne-elementen waarin de spelers terechtkomen in een episch duel met een nieuwe tegenstander, bekend als The Cultists: een groep ontspoorde mensen die vechten voor de opkomst van de Ridden.

Om te helpen in de strijd tegen de wrede vijandelijke bedreiging introduceert deze uitbreiding een nieuwe speelbare Cleaner, ‘Prophet’ Dan: een gewapende, zelfbenoemde prediker van het einde der tijden, met helende vaardigheden die de teams de nodige vechtkans bieden. De nieuwe DLC bevat bovendien acht exclusieve personageskins en 12 exclusieve wapenskins, naast nieuwe wapens, accessoires en kaarten.

Children of the Worm verschijnt op 30 augustus als onderdeel van de Back 4 Blood Annual Pass, Back 4 Blood: Deluxe Edition en Back 4 Blood: Ultimate Edition, maar is ook los verkrijgbaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)