The Umbrella Academy stopt na seizoen 4

Netflix-reeks The Umbrella Academy loopt af na het vierde seizoen. Dat vertelt maker Steve Blackman in en press release. Het laatste seizoen zal in ieder geval een mooi einde breien aan de adaptatie van de reeks comics.

I’m so excited that the incredibly loyal fans of The Umbrella Academy will be able to experience the fitting end to the Hargreeves siblings’ journey we began five years ago. But before we get to that conclusion, we’ve got an amazing story ahead for season four, one that will have fans on the edge of their seats until the final minutes,” schrijft Blackman in het persbericht.

De reeks, gebaseerd op de comics van My Chemical Romance-frontman Gerard Way, lanceerde in 2019 op Netflix. We weten nog niet wanneer het laatste seizoen net zal releasen.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.