Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Silver Tempest binnenkort verkrijgbaar

The Pokémon Company International heeft vandaag de nieuwste uitbreiding van de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG) aangekondigd. Sword & Shield—Silver Tempest zal vanaf 11 november 2022 verkrijgbaar zijn.

Sword & Shield—Silver Tempest bevat nog meer Radiant Pokémon, zoals Radiant Jirachi en Radiant Alakazam. Dit zijn Shiny Pokémon die afgebeeld zijn met geëtst artwork en gewoonlijk een krachtige Ability of aanval hebben. Daarnaast zitten er in de uitbreiding nog meer Pokémon VSTAR, waaronder Lugia VSTAR en Regidrago VSTAR, en de eerste Pokémon VSTAR in de Pokémon TCG die nog niet volledig geëvolueerd is: Alolan Vulpix VSTAR.
 
Trainers kunnen zich verheugen op de volgende opvallende kaarten uit Sword & Shield—Silver Tempest in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties:

  • 3 Radiant Pokémon
  • 15 Pokémon V en 18 full-art Pokémon V
  • 1 Pokémon VMAX
  • 6 Pokémon VSTAR
  • 30 kaarten met artwork van populaire Trainers en Pokémon in de Trainer Gallery-deelset

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)