fbpx

Battlefield 2042 gaat naar Panama in Season 2: Master of Arms

Season 2 introduceert de nieuwe map Stranded, de nieuwe specialist Charlie Crawford, nieuwe wapens, nieuwe voertuigen, toevoegingen aan Battlefield Portal, Assignments die All Out Warfare meer Portal-wapens geven, 100 nieuwe tiers voor de Battle Pass en meer.

Dit seizoen, dat vanaf 30 augustus beschikbaar is op alle ondersteunde platformen, bevat een pakket aan nieuwe content, inclusief een nieuwe map, een nieuwe Specialist, meer wapens, updates voor Battlefield Portal, 100 tiers met Battle Pass-content en meer.

Toevoegingen aan de core content, inclusief de nieuwe Specialist, wapens, voertuigen, cosmetische items en nog veel meer, zijn beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van de Free tier track in Battlefield 2042’s Battle Pass*. Extra cosmetische items zijn te unlocken via een Premium-versie van de Battle Pass**.

In Season 2: Master of Arms wordt het slagveld verplaatst naar het Panamakanaal op de nieuwe map Stranded, waar spelers vechten in een uitgedroogd meer in en rond een verwoeste tanker: de Starg Ceres, die nu wordt gebruikt voor illegale wapenhandel. Spelers vechten om controle over deze zwarte markt met militair materieel. Bij het betreden van de Starg Ceres treffen spelers een omgeving aan die geschikt is voor close quarter-gevechten, met veel dekking en korte afstanden tussen objectives.

Voormalig wapenhandelaar Charlie Crawford is de nieuwste Specialist in Season 2. Charlie heeft verschillende vaardigheden om zijn team een voorsprong te geven; als hij geen vijanden vastpint met zijn Mounted Vulcan stationaire minigun – na plaatsing ook te gebruiken door andere Specialists – helpt hij zijn teamleden door ze te reviven en hun gadgetvoorraad bij te vullen. 

Season 2: Master of Arms bevat ook een arsenaal aan nieuwe wapens, nieuwe voertuigen en een nieuwe gadget. De nieuwe AM40, een krachtige karabijn die balanceert tussen een aanvalsgeweer en een machinegeweer. Avancys, een licht, high-tech machinegeweer, maximaliseert mobiliteit en compatibiliteit met hulpstukken. Ideaal voor verzamelaars van inlichtingen die vuurondersteuning willen bieden, terwijl de PF51 de lijnen tussen een SMG en een pistool doet vervagen. Dit wapen beschikt over een enorm magazijn en is ideaal voor het bestrijden van groepen vijanden. De nieuwe Concussion Grenade is bedoeld om de vijand tijdelijk te verwarren en te desoriënteren, zodat squads tactisch voordeel behalen.

No-Pats kunnen zich nu op het strijdveld verplaatsen in de EBLC-RAM, een vierzitsvoertuig dat efficiënt kan manoeuvreren op lagere snelheden en een baken kan plaatsen waarop de hele squad kan spawnen. Bovendien hebben spelers vanaf de eerste update van het seizoen ook toegang tot de snelle Polaris RZR, een lichte buggy die is gemaakt om over het terrein te scheuren.

Nieuwe features in Season 2 zijn onder andere Assignments, een manier om in All-Out Warfare toegang tot wapens te krijgen die voorheen alleen beschikbaar waren in Battlefield Portal: te beginnen met de iconische M60E4 en M16A3, en in toekomstige updates nog meer. Spelers kunnen via Assignments ook toegang krijgen tot de voertuigen, wapens en de Specialist uit Season 1 als ze die de eerste keer hebben gemist.

Battlefield Portal krijgt nieuwe Builder-mogelijkheden, waardoor de sandbox die voor spelers beschikbaar is aanzienlijk wordt uitgebreid. De nieuwe Custom Conquest-preset van de Builder zorgt bijvoorbeeld voor nieuwe regelwijzigingen in de klassieke Conquest-modus, terwijl aanpasbare missiedoelen voor nieuwe manieren om te spelen zorgen.

Bovendien introduceert de eerste update van het seizoen extra Battlefield Portal-content, waaronder kleine speelruimte-opties voor intense close quarter-gevechten en vijf klassieke wapens uit Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2 en Battlefield 1942.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: