Skull and Bones PC-specificaties bekendgemaakt

Het ziet er naar uit dat niets of niemand de release van het veelbelovende piratenspel Skull and Bones nog kan tegenhouden. Tenzij… je pc er niet klaar voor is natuurlijk.

Spelers die Skull and Bones ontdekken op pc kunnen hun ervaring volledig personaliseren en genieten van een breed scala aan instellingen en functies, waaronder:

  • 4K HDR: volledige onderdompeling in de game-ervaring.
  • Uncapped FPS: hoger potentieel voor het verminderen van lag tijdens zeeslagen.
  • Image upscaling: beelden van topkwaliteit en gedetailleerde gameplay via ray tracing, DLSS en FSR.
  • Volledige personalisatie: mogelijkheid om opties in de geavanceerde instellingen te wijzigen om een ervaring te creëren die perfectie nastreeft.

Hoewel spelers de gevaarlijke zeeën in Skull and Bones alleen kunnen bevaren, wordt aangeraden om dit te doen met maximaal twee andere vrienden of spelers die ze tegenkomen. Om een vermakelijke online ervaring te garanderen, biedt Skull and Bones:

  • Player tooling: een gebalanceerd matchmaking-systeem om gemakkelijk de wereld van Skull and Bones te betreden. Spelers worden in servers geplaatst op basis van hun Infamy level en PvP voorkeur. Ook krijgen spelers de mogelijkheid om anderen te rapporteren of blokkeren voor ongepast gedrag.
  • Game servers: krachtige fysieke servers en cloudservers die elkaar aanvullen tijdens pieken van grote activiteit om wachttijden te beperken. Speciale serverlocaties van Ubisoft in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië, Zuid-Afrika en Oceanië.
  • Anti-cheat-oplossingen: een battlEye houdt de game in real-time in de gaten. Het verbant spelers permanent bij de eerste overtreding als er cheats zijn ingezet en gedetecteerd om een oneerlijk voordeel te behalen.

Skull and Bones is vanaf 8 november 2022 verkrijgbaar met crossplay en crossprogressie voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Stadia en Windows pc via de Epic Games Store en Ubisoft Store

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)