Sony kondigt nieuwe DualSense Edge Wireless Controller aan

DualSense Edge

Geen nieuwe game, wel een nieuwe controller. Dat was de aankondiging van Sony tijdens gamescom Opening Night Live.

De nieuwe controller krijgt de naam DualSense Edge Wireless Controller mee. Deze is ontworpen om jouw gameplay te perfectioneren.

Krijg voorsprong in gameplay door het creëren van je eigen aangepaste besturingselementen die bij jouw speelstijl passen. Gebouwd met hoge prestaties en personalisatie in het achterhoofd, nodigt de DualSense Edge Wireless Controller je uit om je eigen unieke spelervaring te creëren, zodat je kan spelen op jouw manier.

De nieuwe controller omvat onder andere:

  • Ulta-customizable controls
  • De mogelijkheid om verschillende profielen op te slaan
  • On-controller user interface
  • Verwisselbare sticks en knoppen

Met deze controller lijkt Sony de concurrentie aan te gaan met Microsofts Elite 2 controller. Een release date en prijs zijn voorlopig nog niet bekend. Houd voor updates hierover zeker onze website in de gaten.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.