fbpx

Sonic zal op 8 november weer ringen mogen verzamelen in Frontiers

Sonic Frontiers

Sonic mag op 8 november weer een extra kast kopen om zijn ringencollectie tentoon te stellen. In Sonic Frontiers ontdekt hij een volledig nieuwe wereld.

Op de Opening Night van gamescom werd de nieuwe trailer van Sonic Frontiers in première gebracht.

Naar goede gewoonte is deze wereld niet enkel geschikt voor rustgevende platforming. Er is een letterlijke kolossale dreiging die Sonic opnieuw tot het uiterste zal drijven. Snelheid en actie met een serieuze blauwe tint!

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.

%d bloggers liken dit: