fbpx

Nieuwe gameplay van Goat Simulator 3 toont weinig geloofwaardig geitengedrag

Goat Simulator 3 gaat niet op jacht naar de prijs van meest waarheidsgetrouwe simulator qua geitengedrag. Dat werd duidelijk tijdens de gameplay trailer op gamescom opening night.

We gaan opnieuw mensen omver rammen, gillen als een gek en algemene chaos veroorzaken met explosies. De jetpacks staan klaar, de ridderlijke outfits zijn opgeboend en de wingsuits werken (hopelijk) naar behoren.

Op 17 november mogen we op PS5 de geit uitlaten.  

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.

%d bloggers liken dit: