Krijgt Destiny 2 binnenkort Fortnite-skins?

Jup, je leest het goed! De rollen zijn ditmaal omgekeerd; Fortnite zou binnenkort wel eens zijn skins kunnen uitlenen aan en andere game, waar dat typisch omgekeerd is. Geruchten doen namelijk de ronde dat Destiny 2 binnenkort Fortnite-skins zal verwelkomen.

Volgens Destiny dataminer Ginsor zouden Fortnite-skins wel eens zeer binnenkort naar de game kunnen komen. De persoon in kwestie vond namelijk verschillende hints in de game én de website terug die wijzen op de komst van de skins. In onderstaande afbeelding herkennen we zo bijvoorbeeld de Black Knight-skin uit Fortnite season 2, een Fortnite-like Drift Mask en een Hunter met een Omega-skin. Hoe je de skins concreet in de game zult kunnen verkrijgen, is momenteel niet geweten.

De dataminer sluit ook niet uit dat er binnenkort ook Destiny-skins in Fortnite terug te vinden zullen zijn. Dat zou wel eens goed kunnen zijn aangezien Bungie vanavond in een showcase wat weer zal vertellen over hun nieuwe Lightfall-uitbreiding. In het verleden was er al een gelijkaardige crossover in Destiny 2, met name de Halo-guns ter ere van hun dertigste verjaardag. Vanavond weten we wellicht meer!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.