Gotham Knights toont zich in nieuwe trailer

Binnen net geen twee maanden kunnen we als superheld aan de slag in Gotham Knights. Om het wachten wat draaglijker te maken, heeft Warner Bros Games ons een nieuwe trailer getoond tijdens gamescom Openig Night Live.

In Gotham Knights neem jij het als Batgirl, Nightwing, Red Hood of Robin in co-op of solo op tegen de criminele onderwereld die Gotham teistert.

Gotham Knights is een open world action RPG dat zich afspeelt in het meest dynamische en interactieve Gotham City tot nu toe en zal op 25 oktober verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.