Ruimtehorrorspel Luna Abyss aangekondigd

Returnal meets Dead Space, dat was het eerste wat ik dacht na het bekijken van de aankondigingstrailer van het claustrofobisch aanvoelende ruimtehorrorspel Luna Abyss.

Voeg er misschien nog een tikkeltje Alien, Riddick, Alien: Isolation en The Callisto Protocol aan toe om de cocktail compleet te maken, maar dan heb je wel een lekker ding in huis.

De game, ontwikkeld door Bonsai Collective verschijnt op consoles en op pc via Steam, maar heeft nog geen releasedatum te pakken.

Deze uitdagende en snelle FPS stuurt spelers naar de diepten van een onnatuurlijke ruimte onder een gevallen kolonie om de geheimen, verschrikkingen en onthullingen van de Abyss onder ogen te zien.

Het is een avontuur dat het verhaal vertelt van een veroordeelde wiens straf het is om een verlaten megastructuur diep onder het oppervlak van een buitenaardse maan te verkennen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)