fbpx

Magische 20 minuten durende in-engine video voor Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

De lat ligt hoog voor Hogwarts Legacy, heel hoog. Zo hoog dat je er een vliegende bezem voor nodig hebt om erover te vliegen. Valt het echter allemaal tegen, dan zal ene Voldemort nogal in zijn vuistje lachen.

Maar we hebben natuurlijk nog tijd want de game ligt niet meteen in de rekken. Het lijkt wel alsof hij wiens naam we niet mogen uitspreken er zelf iets mee te maken heeft.

Warner Bros heeft een nieuwe video vrijgegeven voor Hogwarts Legacy, met 20 minuten in-engine beeldmateriaal.

Deze video toont enkele van de omgevingen van het spel. En die zien er best dik in orde uit. Of is het slechts magie?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d