Lugubere teaser voor The Texas Chain Saw Massacre video game

Stel je voor dat je een boswandeling maakt met vrienden, of ergens in the middle of nowhere aan het wandelen bent met je kameraden. Plots zie je in de verte een afgelegen huis dat bewoond blijkt te zijn. Zou je dan met een gerust hart binnengaan?

Ik zou het niet doen, en al zeker niet na het bekijken van films als The Texas Chainsaw Massacre…

Als jij wel zo’n held bent, dan is deze titel er zeker eentje voor jou. In Gun Interactives The Texas Chain Saw Massacre moeten vier hulpeloze slachtoffers het opnemen tegen drie Leatherface-familieleden. Een 3 vs 4-aanpak waarmee het spel zich wil onderscheiden van concurrenten als Friday the 13th: The Game en Predator: Hunting Grounds.

Het spel zal de bekende psychopaten uit de films bevatten, maar ook nieuwe familieleden introduceren. Verder spelen de gebeurtenissen in de game zich af vóór Tobe Hooper’s originele klassieker.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)