Releasedatum van Ghostbusters: Spirits Unleashed bekendgemaakt

Ontwikkelaar IIIFonic die we kennen van Friday the 13th: The Game en het erbarmelijke Predator: Hunting Grounds, heeft de releasedatum van Ghostbusters: Spirits Unleashed bekendgemaakt.

Hopelijk wordt de game omtrent Ghostbusters een pak beter dan zijn voorganger Predator. Zoniet, hoop ik ten zeerste dat de ontwikkelaars geteisterd worden door spoken en ze hier geen hulp bij krijgen.

Ghostbusters: Spirits Unleashed zal in elk geval hetzelfde principe hanteren als de vorige games van IIIFonic. Een team van vier spelers zal het moeten opnemen tegen een andere speler die in de huid kruipt van een schrikwekkende geest. De game kan je spelen op verschillende locaties.

De Ghostbusters moeten natuurlijk de geest opsporen. Dit doen ze met de hulp van de P.K.E.-meter, waarmee ze paranormale activiteiten kunnen waarnemen. Wanneer ze de confrontatie aangaan met een geest, zullen ze deze moeten proberen vangen met de welbekende spookval.

De speler die zich kan uitleven als slechterik, zal dus moeten opletten, want anders kan hij wel eens de geest geven. Tijd dus om de boel op stelten te zetten. Hij kan burgers de stuipen op het lijf jagen en voorwerpen naar believen laten bewegen. Echter zal hij aandachtig moeten blijven om uit de handen te blijven van de Ghostbusters.

Ghostbusters: Spirits Unleashed zal beschikbaar zijn vanaf 18 oktober 2022 en speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Wie zin heeft kan de game al pre-orderen, dan krijg je daar natuurlijk wat extra’s voor in de vorm van game items, zoals de Slimer, een aangepaste Particle Thrower, Proton Pack en wat speciale skins.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.