Old School RuneScape-spelers kunnen weldra aan de slag met de nieuwe raid, Tombs of Amascut

Old School RuneScape lanceert op woensdag 24 augustus een gloednieuwe raid genaamd Tombs of Amascut. Deze nieuwe dungeon is de meest uitdagende raid tot nu toe die spelers zelf kunnen customizen. Beloningen voor deze raid zijn onder andere best-in-slot wapens en armor.

Tombs of Amascut introduceert het nieuwe invocation-systeem, wat ervoor zorgt dat het spelen van de raid uniek blijft. Voordat spelers beginnen met de raid, kunnen ze kiezen uit een aantal modifiers. Deze modifiers versterken en verzwakken delen van de raid. De raid wordt uitdagender voor spelers wanneer er meerdere invocations geselecteerd worden, maar dit verhoogt wel de kans op zeldzame en krachtige loot.

De raid is een direct vervolg op de Beneath Cursed Sands-quest. In deze raid moeten spelers Amascut stoppen voordat hij goddelijk wordt. De raid bestaat uit vier gebieden die in elke volgorde voltooid kunnen worden. Elk gebied biedt een specifieke uitdaging in de vorm van combat en puzzels. Het maakt niet uit hoe spelers Tombs of Amascut willen voltooien, want ze kunnen het helemaal op hun eigen manier doen.

De best-in-slot beloningen voor deze raid zijn onder andere:

  • Shadow of Tumeken, een krachtige two-handed staff
  • Masori armour, ranging gear dat bestaat uit drie kledingstukken
  • Elidinis’ Ward, een schild met magic strength
  • Lightbearer, een ring die special attack vernieuwd
  • Osmunten’s Fang, een dodelijk one-handed wapen

Tombs of Amascut is alleen voor members. Spelers kunnen member worden via www.oldschool.runescape.com

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)