Eerste lugubere trailer voor Wednesday Addams van Tim Burton

Wednesday Addams Netflix -pragafied

De meesterlijke regisseur Tim Burton staat bekend voor de duistere sferen die hij in al zijn films weet te steken. Mijn persoonlijke favorieten uit zijn oeuvre zijn dan ook Batman, The Nightmare Before Christmas, Mars Attacks, Charlie and the Chocolate Factory én Big Fish. Maar over dit lijstje valt natuurlijk te discussiëren.

Waar Burton zich nog niet aan waagde, is een televisiereeks. Met Wednesday Addams komt daar verandering in en na het zien van de eerste trailer, is mijn nieuwsgierigheid meteen getriggerd.

We zien Jenny Ortega schitteren als de tiener Wednesday die zich probeert aan te passen in het normale tienerleven. Dit lukt allesbehalve met het loslaten van piranha’s in het schoolzwembad als mooi hoogtepunt.

Andere rollen lijken perfect weggelegd voor Luiz Guzman als Gomes en Catherine Zeta-Jones als moeder Morticia.

Wenesday Addams is vanaf eind dit jaar exclusief op Netflix te zien.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.