Netflix dropt eerste trailer voor Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities

Euhm, what did I just see there? Een beeld dat me ongetwijfeld de hele dag zal blijven achtervolgen. Een WTF-momentje? Als er iemand is die weet hoe hij horror moet gebruiken dan zal het wel Guillermo del Toro zijn…

De serie werd aangekondigd in 2018 en bevat acht afleveringen geschreven en geregisseerd door filmmakers die door del Toro zijn uitgekozen.

In deze anthologie hebben we het eigendom van elke aflevering aan de regisseurs gegeven,” zegt hij in de first-look teaser. “Elk van de afleveringen heeft een hele wereld. Ze presenteren je verschillende lekkernijen. Sommige zijn hartig, sommige zijn zoet. Je krijgt een verrassing van elk van de hapjes.”

Doe mij ’s morgens toch maar een boke met choco…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)