RuneScape organiseert speciaal in-game-evenement ter ere van 300 miljoen spelers

De MMORPG RuneScape heeft een de kaap van 300 miljoen account gerondt en dat wil ontwikkelaar Jagex met alle spelers vieren!

Op 12 september start daarom Fresh Start Worlds. Dit event geeft RuneScape-spelers de mogelijkheid om een nieuw personage te maken in een speciale wereld. In deze wereld begint iedereen op hetzelfde level en is er een gloednieuwe economie en Grand Exchange. Ook kunnen spelers zeldzame beloningen verkrijgen die ze kunnen ruilen met andere spelers en is er een versnelde XP-boost om snel te levelen.

RuneScape Fresh Start Worlds zal vier maanden live staan en moet ons terugbrengen naar naar bekende steden, nostalgische quests, skilling-gebieden en boss-battles. Het coole is dat we op elk moment terug kunnen keren naar de originele game met onze nieuwe gelevelde personage en beloningen, inclusief nieuwe cosmetische armor, pet skins, alternatieve skillcapes en zeldzame beloningen.

Wie niet vies is van een beetje uitdaging is er als extra incentive een competitie van acht weken die gericht is op hi-scores en world firsts. Tot slot kan je jezelf ook aansluiten bij de 300 Million Party in de Grand Exchange en praten met Party Pete om een gratis cadeau te krijgen.

RuneScape is beschikbaar op PC, Steam, iOS en Android. De game heeft cross-platform-progressie en crossplay op PC en mobiel.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.