EA Sports gaat samenwerking aan met Marvel voor FIFA 23

FIFA 23 Kerr

Wat gebeurt er als er twee grootmachten beslissen samen te werken? Dan ontstaat er meestal iets waar we als fan toch even in onze haren moeten krabben.

Wel, toen we het nieuwsbericht in onze mailbox kregen dat EA Sports een samenwerking aangaat met Marvel trad er toch wat vertwijfeling in. Maar na het lezen ervan werd heel wat duidelijk.

In de FIFA Ultimate Team-modus krijgen enkele FUT Heroes een Marvel-sausje over zich heen. Zo krijgen onder andere Yaya Touré, Claudio Marchisio en Ricardo Carvalho een comic-uiterlijk. Op dit moment zijn er slechts een handvol van deze FUT Heroes bekend, maar daar worden er binnenkort nog aan toegevoegd.

Maar de samenwerking gaat nog verder, want je zal ook door Marvel geïnspireerde tifos, shirtjes, ballen en meer kunnen aanschaffen in FUT. Tot slot willen EA en Mavel ook een comicbook uitbrengen, zowel digitaal als fysiek.

Dat gaat geld kosten…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.