Prachtige animatiefilm praat je helemaal bij in de aanloop van God of War Ragnarök

God of War Ragnarök

Op 9 november is het zover, dan kunnen we opnieuw op avontuur met mijn favoriete God van de oorlog.

God of War Ragnarök is het rechtstreekse vervolg op God of War uit 2018 en ik kan me goed voorstellen dat je toch even goed moet nadenken hoe het verhaal vier jaar geleden ook alweer ging.

Wel, Sony heeft een fantastische animatie online gezet waarin het verhaal uit de originele God of War uit 2018 wordt verteld. Hiervoor word beroep gedaan op de stemmen van Felicia Day en Mimir. Zij praten je bij terwijl je prachtige tekeningen te zien krijgt uit God of War.

Een absolute aanrader als je 7 minuten tijd hebt vandaag.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.