Xbox zendt op 25 augustus livestream uit vanop gamescom

Xbox Gamescom 2022 Logo Cologne Köln

Gisteren bevestigde Xbox dat het groots aanwezig zal zijn op Gamescom eind deze maand. Op de booth krijg je de kans om een heleboel games uit te proberen, maar de gamesgigant zal ook een livestream uitzenden voor wie niet aanwezig kan zijn in Keulen.

Op donderdag 25 augustus van 14u00 tot 20u00 uur zendt Xbox vanop de beursvloer een livestream uit. We mogen ons verwachten aan interviews met ontwikkelaars en en gameplaymomenten van verschillende Xbox Game Studios, waaronder Mojang Studios en Obsidian Entertainment. Ook externe ontwikkelaars zullen de revue passeren.

Hier is een voorproefje van welke games je kan verwachten:

 • Age of Empires IV (Relic Entertainment & World’s Edge / Xbox Game Studios)
 • A Plague Tale: Requiem (Asobo Studio / Focus Entertainment)
 • Grounded (Obsidian Entertainment / Xbox Game Studios)
 • Gunfire Reborn (Duoyi Games / 505 Games)
 • High On Life (Squanch Games)
 • Lies of P (Neowiz)
 • Microsoft Flight Simulator (Asobo Studio / Xbox Game Studios Publishing)
 • Minecraft Legends (Mojang Studios & Blackbird Interactive / Xbox Game Studios)
 • Pentiment (Obsidian Entertainment / Xbox Game Studios)
 • Planet of Lana (Wishfully / Thunderful)
 • Sea of Thieves (Rare Games / Xbox Game Studios)

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.