fbpx

Lewis Hamilton liet een rol in Top Gun: Maverick schieten

Top Gun Maverick

Top Gun: Maverick brak in heel wat landen records en dat is volgens mij ook volledig terecht. Het vervolg op de kaskraker uit 1986 was dan ook een schot in de roos en kreeg door de jaren heen miljoenen fans.

Een daarvan is niemand minder dan zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton. Door zijn bekendheid heeft hij wel wat privileges en informeerde hij meteen bij Tom Cruise om een rol in Maverick te fixen.

Hamilton zag het zelfs zitten om in de achtergrond als figurant de vloer schoon te maken, zo bericht de website Variety. Cruise zag wel graten in de vraag van Hamilton en stelde hem meteen een rol voor als een van de gevechtspiloten. Tom Cruise is zelf dan weer een grote F1-fan en is regelmatig te vinden in de garage van het Mercedes-team waar Hamilton voor rijdt.

Jammer genoeg bleek het praktisch wat moeilijker, want de opnames vonden plaats tijdens het F1-seizoen. Hierdoor zag Hamilton zijn droom in rook op gaan. Dat kwam ook nog eens bovenop de zware opdoffer aan het eind van vorig F1-seizoen.

© AP

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d