Saints Row toont zich van de beste kant in uitgebreide gameplay video

Saints Row

Er is een uitgebreide gameplayvideo van Saints Row uitgebracht waarin een overzicht wordt gegeven van wat spelers zoal kunnen verwachten. Dat is niks te vroeg, want de game verschijnt op 23 augustus.

In de video maken we kennis met de nieuwe stad en zijn omgeving: Santo Ileso. Een smeltkroes van hippe hotels en casino’s met de ruwe, achtergestelde arbeidersregio. We maken ook kennis met de nieuwe facties (de Los Panteros, de Idols en Marshall Defense Industries) én de nieuwe Saints: Neenah, Eli en Kevin. Jij neemt als speler zelf de controle over Boss om zo je eigen imperium op te bouwen

Een belangrijk aspect van Saints Row dat we in eerdere video’s ook al zagen passeren is het onwaarschijnlijk brede scala aan aanpassingsmogelijkheden van je personage. Want imago is alles in Santo Ileso.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.