Blizzard stopt deze maand met verkoop van lootboxen in Overwatch

Overwatch 2

Het derde en laatste event waar lootboxen kunnen gekocht worden genaamd ‘Anniversary Remix Event’ is vandaag gestart en zal tot 30 augustus gespeeld kunnen worden op Overwatch.

Blizzard kon natuurlijk niet achterblijven en schakelt net zoals zovele andere ontwikkelaars over op een gratis en betalende Battle Pass voor hun populaire shooter. Via de gekende formule zal je allerlei cosmetics kunnen vrijspelen en sommige zullen ook te koop zijn.  Dit zal wel pas vanaf oktober zijn, dan wordt Overwatch free-to-play en krijgt het een 2 achter zijn naam.

Na dit event zal je wel nog lootboxen kunnen verdienen door het spel te spelen i.p.v. je zuurverdiende knaken eraan te geven. Vanaf oktober verdwijnen ze volledig uit de game.

‘Anniversary Remix Volume 3’ richt zijn pijlen gedurende 3 weken op enkele iconische modi. Molten Cores, Yeti Hunter en Frenzied Stampede zijn enkele voorbeelden uit het absurd grote aanbod.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”