Knal in Call of Duty: Modern Warfare II letterlijk over het Marina Bay Grand Prix circuit

Call of Duty Modern Warfare 2

Eerder deze week bracht Activision al een pak informatie naar buiten over Call of Duty: Modern Warfare II en de bèta ervan.

Het kondigde ook aan dat er op 12 augustus een speciaal online event wordt georganiseerd om meer over de game te vertellen. Een van de dingen waar ik persoonlijk naar uitkijk is échte gameplay footage van een van de nieuwste multiplayer maps in MWII.

Als F1-fanaat moest ik twee keer kijken toen Activision bekend maakte dat het Marina Bay-circuit in Singapore de speeltuin zal vormen voor 6vs6-wedstrijden in de volgende Call of Duty-telg.

Het valt meteen op dat alle officiële F1-verwijzingen ontbreken en dat er op de bolides fictieve sponsors kleven. Niet verwonderlijk, want ik kan me niet voorstellen dat F1 zomaar toestemming zou geven. Of Activision moet nog met een paar zakken geld komen opdraven…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.