fbpx

Activision kondigt data van bèta Call of Duty Modern Warfare 2 aan en komt met showcase event

Call of Duty Modern Warfare 2

Gisterenavond stond de finale van de Call of Duty League op het programma die door LA Thieves gewonnen werd. In de loop van dit event viel er ook heel wat interessant nieuws te rapen.

Te beginnen met de aankondiging van Call of Duty: Next. Tijdens dit franchise showcase event zal er dieper worden ingegaan op de toekomst van Call of Duty en zullen er onder meer details vrijgegeven worden over het vernieuwde Call of Duty: Warzone en zal de volledige multiplayer van Call of Duty Modern Warfare II uit de doeken gedaan worden. Het event zal doorgaan op 15 september.

Ook werden de data bekend gemaakt voor de open- en early access beta van Call of Duty Modern Warfare II. De data zijn als volgt:

  • 16-17 september: early access beta voor PlayStation
  • 18-20 september: open beta voor PlayStation
  • 22-23 september: early access beta voor Xbox en PC + open beta voor PlayStation
  • 24-26 september: open beta voor alle platformen

Om toegang te verkrijgen tot de early access beta dien je Call of Duty Modern Warfare II te pre-orderen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: