Is dit het eerste beeld van een nieuwe Tekken?

Tijdens het fighting game toernooi EVO 2022 heeft Bandai Namco ogenschijnlijk de volgende Tekken-game aangekondigd.

Aan het einde van een update trailer voor Tekken 7 krijgen we plots de iconische scène te zien uit de originele game waarin Kazuya zijn vader Heihachi van een klif gooit. Wanneer de scène inzoomt op het gezicht van Kazuya worden de PS1-era graphics opeens omgetoverd naar een modern character model. “Get ready” verschijnt er op het scherm.

Naast deze geheimzinnige beelden heeft Bandai Namco nog niks gelost. Er is dus geen officiële bevestiging dat dit wil zeggen dat er een nieuwe Tekken-game in de maak is. De verwijzing naar de eerste titel in de reeks zou er wel eens op kunnen duiden dat het om een remake van die game gaat. Of het gaat om Tekken 8, natuurlijk.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.