Joker 2: Folie à Deux wordt een musical, met Lady Gaga als Harley Quinn

Joker

Ik weet niet goed wat ik over dit nieuws moet denken. Ik vond Joker namelijk een van de meest ongemakkelijke en tegelijkertijd ook fantastische films die ik ook gezien had.

Dat er überhaupt een tweede deel wordt gemaakt, kan ik nog mee leven. Maar voor een of andere reden krijg ik het op de foute manier ongemakkelijk bij het horen dat het vervolg een heuse musical wordt.

Zazie Beetz, de actrice die de buurvrouw speelde in het origineel, kan deze “creatieve” keuze van regisseur Todd Philips wél smaken. In een interview met Screen Rant zegt ze dat dit filmgenre ideaal is om de extreme emoties van de personages, en Arthur Fleck in het bijzonder, tot uiting te brengen.

Ik ben daar zelf dus nog niet zo zeker van. Zeker niet omdat na hardnekkige geruchten ook bekend raakte dat Lady Gaga effectief in de huid zal kruipen van Harley Quinn. En zo lijkt Joker 2: Folie à Deux op papier een liefdesfilm te worden wanneer hij op 4 oktober 2024 te zien is in de bioscoop…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.