Antheum Studios en Ubisoft brengen Assassin’s Creed Whiskey op de markt.

Zelf ben ik een fervente rum drinker, maar een goed glas whiskey sla ik ook niet af. Welteverstaan puur en zonder ijs. Dit jaar bestaat de Assassin’s Creed franchise 15 jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dit om te beginnen met een speciale bourbon whiskey.

Antheum Studios en Ubisoft zijn met elkaar de samenwerking aangegaan om een Assassin’s Creed Straight Bourbon Whiskey te maken. Dit dus om het 15-jarige bestaan van Assassin’s Creed te vieren.

Deze maand verschijnt de Assassin’s Creed 15th Anniversary Straight Bourbon Whiskey. Daar stopt het echter niet, want in september mogen we nog twee andere dranken verwelkomen. Deze twee alcoholische dranken zijn gelinkt aan twee andere titels uit het Assassin’s Creed universum.

Zo komt er nog de Assassin’s Creed IV Black Flag Spiced Rum uit, en ook nog de Assassin’s Creed Valhalla Vodka. Helaas moet ik jullie melden dat wij als Belgen voorlopig uit de boot vallen om deze specerijen te bestellen en te proeven. Dit meld alvast de website van Antheum Studios.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: