fbpx

Microsoft test mogelijkheid om Game Pass Ultimate te delen met anderen

Xbox Game Pass Logo

Binnenkort bestaat er misschien de mogelijkheid om jouw Game Pass-abonnement te delen met vrienden of familie. Wie dan nog niet overtuigd geraakt, zal het nooit meer worden.

Vanaf heden kunnen Xbox Insiders in Colombia en Ierland meerdere mensen toevoegen aan hun Game Pass Ultimate abonnement. Dit maakt het nog makkelijker om de beste Game Pass-games te spelen met vrienden en familie zowel op console, PC en cloud. Er kunnen maximaal vier mensen aan het abonnement toegevoegd worden, allen met hun eigen unieke toegang tot Xbox Game Pass Ultimate-games, content en voordelen.

Of deze mogelijkheid ook bij ons getest zal worden, is nog niet duidelijk.

Het spreekt voor zich dat dit abonnement duurder is dan het Game Pass Ultimate abonnement dat we nu kennen (€ 12,99 per maand). In de blogpost zegt men dat ‘deelname aan de Game Pass Insider Preview de resterende tijd van je lidmaatschap zal omzetten naar de tijd in het nieuwe plan, gebaseerd op de restwaarde van het oude lidmaatschap’.

Hoeveel de Game Pass Insider Preview precies bedraagt, is niet vermeld. Maar het zou mij verbazen mocht het niet voordeliger uitvallen indien je dit abonnement met drie anderen kan delen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d